![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile
Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva. E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 2-January 10 Member No.: 7,707 ![]() |
Intradevar este greu cu loviturile primite din jur. Persoane la care tineam, au ajuns sa manifeste un comportament extrem de urat si fara un pic de consideratie fata de situatia in care sunt. Problema este ca aceste lovituri vin in continuu. Fie dintr-o parte sau alta, cel putin o data pe saptamana patesc ceva de genul, indiferent daca de la prieteni sau persoane care ma judeca fara sa ma cunoasca. Oare de cate ori poate sa i se franga inima unei persoane? De fiecare data cand am incercat sa ma refac, chiar daca am facut-o fara sa ma sprijin pe cineva anume, tot timpul a intervenit altceva. Nici in momentele de fericire, parca nu ma mai pot bucura ca inainte de lucrurile bune care se intampla.
"Rahatul" este folosit pentru furuncule, se spune ca se vindeca mult mai repede. Cel putin stiu ca acum 60 de ani era folosit, pentru ca oamenii se tratau cu ce aveau. In principal pentru par, daca sunt tunse varfurile, incearca macar galbenusul batut pana cand vei achizitiona si ulei de ricin si de masline. Revalid ai incercat? Este cam scump tot tratamentul insa se spune ca merita. Rezultatea difera de la persoana la persoana. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 12:21 AM |
|