IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> De ce ma inseala daca ma iubeste?, De ce inseala barbatii
miram
post Mar 9 2006, 10:14 AM
Post #1

Musafir

Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Mar
post Jan 4 2010, 06:58 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,707

NU inseala doar barbatii. Nu se poate generaliza la sexul masculin, desi este adevarat ca mai mult la 50% din infidelitati sunt pe parte masculina. Parerea mea este ca depinde de persoana. O persoana cu principii solide, care stie ca nu inseala deoarece stie ca este total gresit, nu cred ca comite infidelitatea. Am avut o relatie de durata si ocazii numeroase sa insel si mereu nu am facut-o. In mod ciudat, motivul principal a fost pentru ca am fost crescuta si invatata ca asa ceva este foarte grav. Nimeni nu are drept sa isi bata joc de nimeni iar in momentul in care inseli si minti pe cineva exista un singur cuvant: BATJOCURA.
Ce am invatat din relatiile trecute este ca si daca iubesti enorm de mult sa pastrezi mereu o parte a ta. O parte pe care partenerul tau sa fie in continua lupta sa o cucereasca.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
miram   De ce ma inseala daca ma iubeste?   Mar 9 2006, 10:14 AM
black_widow   Te inseala pentru ca nu te vrea in intregime... ci...   Mar 9 2006, 10:18 AM
miram   Dar pana acum de ce m-a vrut in intregime?Cand ii ...   Mar 9 2006, 10:24 AM
black_widow   Poti sa dai mai multe detalii? De cand sunteti imp...   Mar 9 2006, 10:32 AM
miram  

Reply to this topicStart new topic
10 User(s) are reading this topic (10 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:34 AM