![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile
Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva. E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 2-January 10 Member No.: 7,707 ![]() |
Nu stiu daca stiti despre "gravitationally challenged", termenul creat pentru a nu mai rani sentimentele celor cu probleme de greutate, un termen care a avut efectul total opus. In momentul in care spui ca o persoana este provocata gravitational este mult mai rau decat daca i zici "gras".
Trebuie sa lupti cu boala, trebuie sa lupti cu cei din jur, trebuie sa lupti profesional dublu decat o persoana sanatoasa si stii ce este cel mai rau???? lipsa de energie, depresia. Este ca si cum te-ai lupta cu morile de vant cu mainile legate la spate. Nu stiu despre alte persoane cum se simt, dar pot vorbi in numele meu. Orice iluzie sau vis, speranta se consuma in una dintre aceste lupte si cu restul... cum ramane? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:24 PM |
|