![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile
Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva. E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In mod sigur nu inseamna acelasi lucru, banuiesc ca este vorba de diferente chimice, mileculare sau mai stiu eu ce, nu sint chimista... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai caut.
Te umfli? Cum adica? Unde te umfli? La fata, iti da balonare, faci retentie de apa sau cum? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 5-January 10 Member No.: 7,723 ![]() |
nu mi-am facut analizele cam de mult. stiu ca ar trebui sa le fac dar la noi in oras analizela se fac... pe banda rulanta
nu tremur, dar mi-e frig tot timpul.oricum eu sunt o friguroasa... dar acum am inebunit colegele... e posibil sa fie de la EUTHYROX? faptul ca ma umflu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:55 PM |
|