![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma tin de ceva timp sa imi deschid un jurnal, ca nu ma trage inima sa scriu in blog. Si cred ca nu mai trebuie sa amin, ca altfel o sa scriu la Sfintu Asteapta...
28 Decembrie 2009 A treia zi fara pastile. E ciudat sa nu mai imi umplu paharul cu apa si sa nu mai scot tispe tablete pe care sa le bag in mine dimineata, dupa cafea si inainte de a pleca la munca. Parca lipseste ceva. Cele 6 luni de tratament au creat o a doua natura... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Book (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
9 ianuarie 2010 Astazi am fost la medic. La un alt medic adica. M-a pus sa fac analize suplimentare si sa ma reintorc pe 22. Si mi-a dat acelasi tratament cu primul medic la inceput. Mi-a masurat exoftalmia. Sint la limita. O sa ma duc iar la primul medic care m-a pus pe picioare, de comparatie. La farmacie nu au vrut sa imi dea medicatia ca nu am reteta verde. Ce reteta verde? Am una alba, de ce nu e buna? Nu vreau reducere, platesc tot pretul. Da` nu se poate. Cica. Timpiti. Dobitoci. Nu mai calc in farmacia aia in veci! Sint ca o baterie goala, lipsita de energie si ma sint rau. Inima-mi bate de-amboulea. Mi s-au umflat iar picioarele si miinile. Si parca tremura iar un pic. Sint somnolenta si abatuta. Astazi nu au cazut mai mult de 50 de fire. Macar atit... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 05:04 PM |
|