![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma tin de ceva timp sa imi deschid un jurnal, ca nu ma trage inima sa scriu in blog. Si cred ca nu mai trebuie sa amin, ca altfel o sa scriu la Sfintu Asteapta...
28 Decembrie 2009 A treia zi fara pastile. E ciudat sa nu mai imi umplu paharul cu apa si sa nu mai scot tispe tablete pe care sa le bag in mine dimineata, dupa cafea si inainte de a pleca la munca. Parca lipseste ceva. Cele 6 luni de tratament au creat o a doua natura... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
11 ianuarie 2010
Iar am tras o sperietura de moarte. Bate cineva la usa ca de potop, aud tipete pe scara (la birou) "Ajutooor, ajutooooooor!!!!!!" Ies repede. Cind colo, vecina de linga mine tremura toata, usa ei aproape intredeschisa, numai aschii pe jos si usa ei facuta bucati pe partea cu yalele. Au inceprcat sa ii sparga apartamentul. Femeia zice ca nu a lipsit mai mult de 40 de minute. Am sunat la 112. A venit politia in nici 6 minute. N-au intrat hotii pentru ca s-a rupt butucul unei yale si probabil s-au auzit zgomote si nu au mai stat, au fugit la foc automat... A deschis unul dintre politisti usa izbindu-se cu umarul. Ma mir ca nu l-a dizlocat! Apoi au plecat si se intorc cu echipa care sa faca cercetarile... Dooooooaaaaaaaamne, ce zile!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 05:22 PM |
|