![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No, ladies, voi aveti idee de ce anume isi doresc barbatii de la partenerele lor? Ca tot ni se impuie capul cu diverse, insa... voi la ce va ginditi?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Daca la ora 3 m-ai trezii din somn ca sa merg cu tine sa fumam o tigare-ntr-un copac cand eu trebuie sa ma trezesc dimineata... Cred ca nu vrei sa stii ce bataie ti-ai lua! (IMG:style_emoticons/default/black_eye.gif)
In rest cererile mi se par acceptabile (hm, nici de calus nu snt prea sigura... (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) ). Si chestia cu sa-i spun totul despre mine... Nu prea merge. Femeile au si ele nevoia ca si barbatii sa ai o parte necunoscuta, misterioasa. (IMG:style_emoticons/default/guns24.gif) Normal ca este mai bine ca partenerii sa fie sinceri de la inceput ca sa nu complice prea mult lucrurile dar nici chiar asa. This post has been edited by Book: Jan 14 2010, 01:05 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:09 AM |
|