![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No, ladies, voi aveti idee de ce anume isi doresc barbatii de la partenerele lor? Ca tot ni se impuie capul cu diverse, insa... voi la ce va ginditi?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Fog (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) !
Mi se pare mie ,sau spui ceea ce majoritatea femeilor vor sa auda? Sant putini oameni(femei sau barbati) care sa aiba curaj sa spuna "ok, am intalnit alta persoana si nu mai vreau cu tine" . (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Inselatul are mai multe efecte si mai multe cauze! Sau, actiunea propriu zisa de a insela incepe cu :am intalnit o persoana care m-a dat peste cap ( eu, om serios cu partener ) ok se intampla neprevazutul,a doua zi pui ceea ce s-a intamplat deoparte.Sincer asta nu mi se pare inselat,ci mai degraba o experienta pe care unul din cei doi care formeaza un cuplu, au dorit sa o traiasca,si gata! Continuarea care duce la "inselat" e beleaua adevarata....dar asta e altceva! Cam atat pentru seara asta (IMG:style_emoticons/default/ShutUp.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 05:43 AM |
|