![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile
Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva. E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
La mine a inceput cu o stare generala de rau care persista.Dupa aia au inceput tremuraturile si durerile in piept.Prima data le-am pus pe seama cafelei pe care o beau dimineata si mi-am zis ca trebuie sa renunt la cafea.Am renuntat la cafea dar starile de rau tot le aveam si parca se inrautateau.Incepusem sa nu mai am forta in maini si picioare , abia urcam scarile si aveam carcei in tot corpul.Dar punctul culminant a fost faptul ca mancam ca o disperata si slabeam vazand cu ochii.Am slabit 10 kg intr-o luna de zile(noiembrie 2008-decembrie 2008) de la 54 kg ajunsesem sa am 44 kg.
Ce simptome are sister a ta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:58 PM |
|