IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ura si furia pot fi constructive?
herminairina
post Sep 19 2008, 04:15 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,698

nici un sentiment din toate cate exista nu iti da mai multa putere decat ura.e un sentiment foare bun daca stii sa-l canalizezi acolo unde e nevoie de el.de ce atunci cand esti furios te doare mai putin sau deloc?de ce cand vrei sa-ti scoti pe cineva din minte sau inima e mai usor daca esti furios pe acea pers si o urasti?plansul e semn de slabiciune si poate ati avut si voi momente in care ati plans de ,efectiv,parca vi s-au "golit bateriile",dar ura ne face puternici.plansul e bun doar atunci cand e prea mare incarcatura de frustrari si mai trebuie facut loc:) dar cu simt.
sa nu spuneti ca iubirea poate face mai mult pt ca e total gresit,cel putin asa gandesc eu,iubirea de fapt ne transforma in niste plante,ne distruge,nu mai avem personalitatea noastra in stare pura...
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) acum stiu ca vor curge cantrazicerile dar incercati sa vedeti putin dincolo de ceea ce pare la prima vedere

This post has been edited by Maàt: Sep 23 2008, 04:17 PM
Reason for edit: greseli de ortografie ELEMENTARA; indicativ prezent pers II SG: STII, donsoara, nu STI
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Teocris
post Jan 21 2010, 09:09 AM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Nu este o situatie singulara. In familiile din Romania predomina aceste "drame". Ne este teama de schimbari, de noutate. Preferam sa taram dupa noi povara unei casnicii nefericite in loc sa spunem" Gata! Ajunge! Pana aici!". Nu tine nici de "marele sacrificiu" pentru bunastarea copiilor, nici de " dragostea imensa si oarba" care ne-a unit, nici de dorinta de "razbunare". Pur si simplu suntem niste lasi si niste fricosi.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 01:42 AM