![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Bunaaaaaaaaaaaaa searaaaaaaaaaa!
Ce e cu linistea asta pe aici??????????????/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna seara. Am o mare problema cu un idiot care ma suna non-stop. Nu stiu cine e dar cand l-am sunat mi-a zis ca e dragostea vietii mele si ca el vrea sa ma cunoasca. I-am zis ca daca ma mai deranjeaza il reclam la politie pe acel numar de telefon. O tinea cu intalnrile si i-am inchis dar nu inceteaza. De 3 saptamani pur si simplu m-a scos din minti. Nu stiu ce naiba sa ii fac. cei de la Vodafone nu vor sa dea detalii despre numar. daca e Pre Pay il reclam degeaba. Basca acum, de cand l-am amenintat, a mai aparut un numar care ma suna si nu vorbeste. cand sun inapoi imi raspunde un copilas. Am sunat la Cosmote si mi-au zis ca ei nu pot bloca apelurile de la el si ca daca vreau sa nu ma mai aute sa schimb numarul de telefon. Habar nu am ce sa fac pentru ca multa lume are numarul acesta, cliente, fotografi, modele, nu il pot schimba asa una doua.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 11:18 AM |
|