![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor am mare nevoie de un fond de ten care sa acopere monstruletii de pe fata :o
Daca se poate sa para natural, sa fie necomedogen, si sa se potriveasca unui ten palid :P, de preferat pe care l-ati incercat si e bun. Va pupi :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Era vorba despre Oriflame T balance - necomedogen, putere medie de acoperire, aplicare usoara, nematifiant.
Apoi Avon Personal Match Matte - putere... buna:) de acoperire, aplicare usoara, matifiant un strop, nu imi dau seama daca e comedogen sau nu; in ultima vreme mi-a mai aparut cite o imperfectiune micutza, dar asta se poate datora si faptului ca stau machiata cite 12 ore pe zi, is obosita, tracasata, fumez, beau cafea etc etc etc. Astea is asa, apa de ploaie, pe mine m-au surprins (bine zici, Tyzy) prin faptul ca sunt neiritante, si prezinta o solutie foaret buna in cazuri de penurie :) Acum am schimbat pe Bourjois care e minunat daca e aplicat pe o piele hidratata :D :D si sigur nu e comedogen. Se gasesc si nuante foarte deschise, Tits. Ti-l recomand pe asta, nici nu e exagerat de scump. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:52 AM |
|