![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Bunaaaaaaaaaaaaa searaaaaaaaaaa!
Ce e cu linistea asta pe aici??????????????/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am un LG Shine si am cautat prin meniu si nu gasesc deloc o functie ca asta. Vad ca noaptea asta a sunat doar o data. O sa scotocesc prin meniu iarasi.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Am un LG Shine si am cautat prin meniu si nu gasesc deloc o functie ca asta. Pink, daca nu ai reusit intre timp sa blochezi numarul respectiv, incearca asta: http://www.ehow.com/how_5792438_automatica...bile-phone.html (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fetele vorbarete, va citesc in fiecare zi, dar n-am avut dispozitia sa mai scriu nimic... Parca n-am ginduri! (ce necesita a fi impartasite...) Sint singurica acasa 2 zile, aici la padure, n-am chef sa plec nicaieri desi vremea e calduta... Cred ca o pun de o vopseala de par azi... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 11:08 AM |
|