![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Situatia ipotetica:Sa presupunem ca ai o relatie comfortabila de ceva vreme...il iubesti - te iubeste, nu mai e pasiunea aia de la inceput dar wtf, ti-e bine si nu ai nici un motiv sa vrei sa fugi de bine.
Situatia de criza: sa zicem ca pleci undeva pt cateva zile ( ce stiu eu: delegatie, mica excursie cu prietenele, whatever) si se intampla, cum necum, iti pierzi capul, nu mai gandesti rational si cedezi in fata unei aventuri de o noapte. Intrebare: Ii spui sau nu ii spui? (avantaje si dezavantaje, cu argumente) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 2-February 10 Member No.: 7,901 ![]() |
Categoric Da! Este simplu, puneti-va voi in aceasi situatie, ce ati prefera? Cica ignorance is bliss...hmm chiar asa sa fie?. Cu toate ca sunt sanse mari sa destrami relatia trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru actiunile tale, pt ca, totusi, sunt ale tale . Nu mai putem sa dam vina pe Dionis, Bachus sau pe mai mioriticul "necuratu", nici macar pe "lipsa de ratiune" sau "am fost dusa de val", nu mai tine vrajeala. Minciunea se realizeaza si prin omisiunea adevarului, deci cand ascunzi ceva tot minciuna se numeste. Dar plecand de la premisa: "toata lumea minte!", noi de ce nu am face lafel? Do what you want I say, dar revenind de unde am plecat, gandivi-va totusi asa: daca ar fi invers voi ce ati prefera?
PS - Scuzele de rigoare din nou pt incalcarea regulilor gramaticale si incoerentei in exprimare, sunt semianalfabet,stiu; don't judge, mesajul transmis ii important I say (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bine pa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 05:50 PM |
|