![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma tin de ceva timp sa imi deschid un jurnal, ca nu ma trage inima sa scriu in blog. Si cred ca nu mai trebuie sa amin, ca altfel o sa scriu la Sfintu Asteapta...
28 Decembrie 2009 A treia zi fara pastile. E ciudat sa nu mai imi umplu paharul cu apa si sa nu mai scot tispe tablete pe care sa le bag in mine dimineata, dupa cafea si inainte de a pleca la munca. Parca lipseste ceva. Cele 6 luni de tratament au creat o a doua natura... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am incercat sa comand online, insa din cele doua siteuri care aveau sare normala, neiodata, unul nu mergea din cauza unor erori de programare (nu se conecta la baza de date) si al doilea cica era in "reparatii" si nu luau comenzi. Dreptpentru care m-am dus derierul la un plafar si am gasit acolo sare de mare neiodata. Am luat 3 pungi, sa fie, sa se gaseasca... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Saru` mina de idee, Danati! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 05:33 PM |
|