![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 19-June 07 From: Buzau Member No.: 1,826 ![]() |
As vrea sa va impartasesc din experienta mea, daca se poate. Lasand la o parte durerile cauzate de cezariana si emotiile care ma incercau datorita faptului ca eram acum o proaspata mamica, prima intalnire cu bebelusul meu a fost minunata. De fapt, eu am avut 2 "prime intalniri" cu baietelul meu. Mai intai a fost cea din sala de reanimare la 3 - 4 ore dupa cezariana, cand o asistenta draguta de la copii mi-a adus un bebelus dragalas si grasunel, pe care mi l-a pus pe piept pt 2 minute, apoi a urmat cea de-a doua "prima intalnire" cu baietelul meu, a doua zi, la salonul bebelusilor, unde mergeam la fiecare 3 ore sa-i alaptam. Atunci, ma indreptam spre patutul micutului pe care cu o zi inainte il tinusem in brate, cand o asistenta m-a intrebat numele meu si nr. de pe bratara, apoi mi-a adus cu totul si cu totul un alt bebelus! Stupoare! Nu am fost in stare nici macar sa mai respir! Cu o zi inainte mise adusese un baietel, iar in momentul acela mi se prezenta un altul ca fiind bebelusul meu! Imaginati-va raul de transpiratie care m-a trecut! Se incurcasera bebelusii! Noroc ca puiul pe care l-am adus acasa chiar seamana cu mine si sotul meu! Voi prin ce experiente ati trecut?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
QUOTE A fost primit urmatorul articol pe eLady:
Categoria: Bebelusi si Copii Titlu: Povestea noastra Continut: Sunt noua, vreau sa ma primiti si pe mine dar vreau sa va spunem si noi, luni,3 noiembrie, seara pe la 21, pe cand stateam in pat si urmaream un film de prost gust la tv am simtit o lovitura puternica in burtica, ca un si cum mi-ar fi pocnit ceva in burtica si dupa ce m-am concentrat vreo 2 secunde( ca sa nu intru in panica )a inceput sa imi curga un lichid cald nu stiu sa inot mi se rupsese apa.... in max 20 min am ajuns la spital, fara bagaj,fara nimik, doar cu buletinul, carnetul de gravida si in papuci de casa...la urgente dupa ce am semnat fisa de internare au inceput contractiile caramizi oops! si de\\\'abia atunci am realizat ca voi naste.... m-au bagat direct in sala de nasteri unde moasa m-a consultat, aveam dilatatie 3 de\\\'abia... dupa vreao cateva contractii mai tarziu( f dureroase) moasa ma consulta iar, dilatatie 5 ,in cele din urma imi fac injectia minune care mi-a marit nr de contractii,acum deja erau atat de dese ca parca nici nu era pauza intre ele; intre timp apare si dl dr, m-am urcat pe masa si dr\\\'ul mi-a zis atat: \\\" cand iti zik eu sa impingi,impingi si te opresti cand iti spun eu\\\"...bun si imping eu cand zice dr\\\'ul si cand ma opresc,tot cand zice el....o aud deja pe bebelina scancind ok fericit cam asta a fost povestea mea, eu am nascut usor si fara un travaliu prelungit avand in vedere ca pe la 23.00 eu dadeam telefoane sa anunt lumea ca a venit pe lume carina maria hai noroc cand m-au cusut nu am mai simtit nimic, nici cand mi-au scos ei placenta, nu am mai stat sa o elimin, probabil se grabeau ei ca mai erau fete la travaliu rusinat acum bebelina mea are 4.200 kg desi la nastere a avut 1.800 si este sanatoasa si mancacioasa |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 03:23 PM |
|