![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sigur detineti si voi nu stiu cate carti de bucate dar de consultat consultati numai cateva (sau una) cand e vorba de ceva.
Care sunt cartile voastre de bucate in care va uitati regulat, in care sunt retete care va reusesc din prima, intr-un cuvant carti de bucate care merita sa fie cumparate? Dintre cele romanesti mie imi place foarte mult "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti" a lui Radu Anton Roman. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/1-19.jpg)
Mi-am mai luat o carte simpatica de bucate: Enciclopedie culinara. Ghid practic de alegere, preparare, aranjare si degustare a mancarii De la aperitive la deserturi, cartea ofera o diversitate exceptionala de retete fiind adresata celor care vor sa gateasca pentru intreaga familie. Cartea este structurata in 12 capitole: • antreuri si gustari; • cartofi; • paste fainoase; • legume; • salate; • carne; • peste; • vanat; • pasare; • tocane; • mancaruri savuroase; • deserturi. Cuprinde o varietate larga de meniuri adecvate pentru mese atat neprotocolare, cat si festive; o selectie de retete usor de preparat pentru persoanele care nu doresc sa petreaca prea mult timp in bucatarie; sugestii care vor juta la pregatirea zilnica a meselor si la descoperirea unor noi preparate; idei originale de prezentare care pun in valoare salatele, preparatele din carne si peste, precum si deserturile. 12 capitole ilustrate, aproape 700 de retete. Cartea este ideala pentru cei ce vor sa incerce mereu retete noi, fie incepatori, fie experimentati. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 02:33 AM |
|