![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salve fetelor.
vroiam sa va intreb ce creme folosesc barbatii pe care voi ii cunoasteti? O sa revin si io cu amanunte. Sunt tare curioasa.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
din seria..sunt barbat,deci ma ingrijesc...poate unele dintre voi vor crede ca sunt metrosexual sau gay,n-am nici o tangenta cu nici una..dar pur si simplu imi place sa fiu ingrijit,sa-mi respect corpul si sa miros....ft.frumos!
folosesc cu placere o crema contur ochi,o crema hidratanta ptr fata,in general dermatocosmetice...mereu dupa dus o crema de corp hidratanta si frumos mirositoare...ptr.mine sunt reguli elementare de igiena...asta nu inseamna ca daca sunt barbat trebuie sa stau cu pielea crapata si deshidratata...m-am lovit deseori de mentalitatea...vai dar esti barbat,de ce folosesti?....ca sa ma simt confortabil in propriul meu corp....sau dus vremurile in care barbatii stateau prin caverne...e adevarat ca n-as putea sa am trusa de cosmetice a iubitei mele..hmmm..recunosc,mai bine de jumatate.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 04:40 AM |
|