![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salve fetelor.
vroiam sa va intreb ce creme folosesc barbatii pe care voi ii cunoasteti? O sa revin si io cu amanunte. Sunt tare curioasa.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Ladies,multumesc frumos pentru primire,scuzati prescurtarile nu au fost cu intentie....
Pai acum sincer,mie nu mi-ar place ca iubita mea atunci cand ma atinge sa aiba pielea ca un glasspapir,ihhhhh...o crema de maini,elementarul elementarului,pentru mine si cea de corp si cea de fata dar asta e discutabil de la persoana la persoana,daca tot m-atii provocat:gel de dus,crema de corp,epilare axiala si inghinala obligatorie,must have al igienei,nu ma pensez dar o mai las pe iuby sa mai dea cu penseta ca altfel sprancenele mele ar arata..gel de par,la mine e obsesie cu freza dar cine ma iubeste,ma place si cu parul la 220v si o masca de par la saptamana ca-l distrug de la produsele de styling,antiperspirant,gel de curatare pentru fata,exfoliant ca mai am si tenul gras,crema de ochi,de fata..parfumuri si iar parfumuri,logic sampon si pasta de dinti,scuzati ordinea,ma grabesc ca da cafeaua in foc,va pup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 04:27 AM |
|