![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Situatia ipotetica:Sa presupunem ca ai o relatie comfortabila de ceva vreme...il iubesti - te iubeste, nu mai e pasiunea aia de la inceput dar wtf, ti-e bine si nu ai nici un motiv sa vrei sa fugi de bine.
Situatia de criza: sa zicem ca pleci undeva pt cateva zile ( ce stiu eu: delegatie, mica excursie cu prietenele, whatever) si se intampla, cum necum, iti pierzi capul, nu mai gandesti rational si cedezi in fata unei aventuri de o noapte. Intrebare: Ii spui sau nu ii spui? (avantaje si dezavantaje, cu argumente) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
SINCER?Sunt barbat si spun cu mana pe inima ca n-am inselat niciodata desi ocazii ar fi fost,totusi cand iubesc pe cineva ma daruiesc in totalitate,respect pe cel de langa mine,daca nu merege ceva incercam in doi sa rezolvam,obligatoriu in doi,daca as calca stramb in primul rand nu m-as respecta pe mine ca persoana deci din punctul meu de vedere pot fi ipoteze dar nu si concluzii...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 10:00 AM |
|