![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salve fetelor.
vroiam sa va intreb ce creme folosesc barbatii pe care voi ii cunoasteti? O sa revin si io cu amanunte. Sunt tare curioasa.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne bucuram ca-ti place forumul nostru.
Eu personal sunt frustrata atunci cand vad ca femeile petrec atata timp ingrijindu-se pentru a fi atragatoare, pentru a place barbatilor, iar barbatii (majoritatea) nu se ingrijesc mai deloc, nu le pasa de felul in care arata sau daca sunt placuti (estetic) de catre femei... ca doar "barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracul" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sau ca... tipele accepta si asa. Asa ca ma bucur cand mai dau de cate unul care are grija de corpul lui, pentru ca asta inseamna ca lucrurile se misca totusi... (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) This post has been edited by Book: Feb 18 2010, 10:52 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu personal sunt frustrata atunci cand vad ca femeile petrec atata timp ingrijindu-se pentru a fi atragatoare, pentru a place barbatilor, iar barbatii (majoritatea) nu se ingrijesc mai deloc, nu le pasa de felul in care arata sau daca sunt placuti (estetic) de catre femei... ca doar "barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracul" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sau ca... tipele accepta si asa. Asa ca ma bucur cand mai dau de cate unul care are grija de corpul lui, pentru ca asta inseamna ca lucrurile se misca totusi... (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Da da, Book, bine spui! Si se ma intampla ca tocmai astia, care arata ca niste neandhertali sa critice vreo fata ca nu este 100% perfect epilata sau mai stiu eu ce defect minor (am intalnit cazuri!) (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Exigente, dar sa fie de ambele parti. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu am ramas impresionata cu crema de corp dupa fiecare dus, pe asta o ratam si eu cateodata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 04:22 AM |
|