IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ce creme folosesc baietii/barbatii?
bubulina
post Mar 29 2006, 11:36 PM
Post #1

Musafir

Salve fetelor.

vroiam sa va intreb ce creme folosesc barbatii pe care voi ii cunoasteti?

O sa revin si io cu amanunte.

Sunt tare curioasa....
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Globetrotter
post Feb 18 2010, 10:52 AM
Post #2

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne bucuram ca-ti place forumul nostru.
Eu personal sunt frustrata atunci cand vad ca femeile petrec atata timp ingrijindu-se pentru a fi atragatoare, pentru a place barbatilor, iar barbatii (majoritatea) nu se ingrijesc mai deloc, nu le pasa de felul in care arata sau daca sunt placuti (estetic) de catre femei... ca doar "barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracul" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sau ca... tipele accepta si asa. Asa ca ma bucur cand mai dau de cate unul care are grija de corpul lui, pentru ca asta inseamna ca lucrurile se misca totusi... (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

This post has been edited by Book: Feb 18 2010, 10:52 AM

+Quote Post
Cindy
post Feb 18 2010, 08:32 PM
Post #3

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Book @ Feb 18 2010, 10:52 AM) *
Eu personal sunt frustrata atunci cand vad ca femeile petrec atata timp ingrijindu-se pentru a fi atragatoare, pentru a place barbatilor, iar barbatii (majoritatea) nu se ingrijesc mai deloc, nu le pasa de felul in care arata sau daca sunt placuti (estetic) de catre femei... ca doar "barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracul" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sau ca... tipele accepta si asa. Asa ca ma bucur cand mai dau de cate unul care are grija de corpul lui, pentru ca asta inseamna ca lucrurile se misca totusi... (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

Da da, Book, bine spui! Si se ma intampla ca tocmai astia, care arata ca niste neandhertali sa critice vreo fata ca nu este 100% perfect epilata sau mai stiu eu ce defect minor (am intalnit cazuri!) (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Exigente, dar sa fie de ambele parti. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu am ramas impresionata cu crema de corp dupa fiecare dus, pe asta o ratam si eu cateodata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
bubulina   Ce creme folosesc baietii/barbatii?   Mar 29 2006, 11:36 PM
ala80   prietenul meu are NiveaQ10 for men si cateva cremu...   Mar 30 2006, 07:46 AM
angelito   Bubulina, barbatii si baietii pe care ii cunosc su...   Mar 30 2006, 11:51 AM
catalina77   Pai depinde de barbatzi..tata de ex. este barbatul...   Mar 30 2006, 11:59 AM
kalua   Al meu, care nu-i nici pe departe "cochet...   Mar 30 2006, 07:26 PM
bubulina   Hhaha Va intrebam ca un colg a venit la mine sa-m...   Apr 8 2006, 03:09 PM
Meg   hm.. crema de maini.. parfumel.. antiperspirant.. ...   Apr 8 2006, 03:15 PM
janis   Ce subiect greu :crying: Refuza sa-si cumpere sa...   Jun 22 2008, 10:48 PM
Altheea   Hehe, al meu mi-a invadat tot! Cremele, mastil...   Jun 23 2008, 11:07 AM
mititik   Al meu nu foloseste mai mult de: sampon (de balsam...   Jun 23 2008, 11:32 AM
laur claudiu   din seria..sunt barbat,deci ma ingrijesc...poate u...   Feb 18 2010, 10:37 AM
Fides   Lauer, esti simpatic. :estiok: Sincer, personal pr...   Feb 18 2010, 10:49 AM
Book   Bine ai venit! :) Ne bucuram ca-ti place forum...   Feb 18 2010, 10:52 AM
Cindy  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 04:22 AM