![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
se spune ca exista 2 feluri de persoane : cei care au facut sex oral,si cei care nu recunosc ca au facut-o.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No, ma scuzi Leo, insa daca scoala face educatia, tu ca parinte ce obligatii ai? Sa concepi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu asta ti-ai terminat jobul, s-a incheiat programul si gata, plecam acasa? Imi pare rau, daca lasam educatia pe seama scolii, sintem buni de impuscat. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Laur, chiar ca esti o exceptie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Toate cunostintele mele de sex masculin spun ca le place. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
No, ma scuzi Leo, insa daca scoala face educatia, tu ca parinte ce obligatii ai? Sa concepi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu asta ti-ai terminat jobul, s-a incheiat programul si gata, plecam acasa? Imi pare rau, daca lasam educatia pe seama scolii, sintem buni de impuscat. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Laur, chiar ca esti o exceptie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Toate cunostintele mele de sex masculin spun ca le place. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ai obligatia sa platesti, nu? ca parinte platesti ti se pare, nici pe mine nu ma atrage sexul oral foarte mult dar il consider ca facand parte din sex asa ca vreau sa vad eficienta in asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 08:34 AM |
|