![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Care sint, dupa parerea voastra, cele mai frumoase orase din lume ?
Nu importa daca ati fost sau nu sa le vedeti "pe viu". |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
PARIS,PARIS,PARIS...ma repet deoarece mi-a furat inima,am locuit mai bine de doua luni;RENNES,m-a atras modernitatea;NANTES,m-a atras golful si barurile de noapte,sunt cele mai tari;STRASBOURG, e superba imbinarea intre stilul francez si cel german;PADOVA e orasul sufletului meu,ma simt ca si cum in alta viata m-am nascut aici;ROMAsi VENEZIA nu m-au dat realmente pe spate,mai degraba PESCARA,SAN BENEDETTO DEL TRONTO,ANCONA,CROTONE,COSENZA si iubirea mea NAPOLI.
Daca inca nu a-ti avut inca ocazia,merita SARDEGNA,am fost detasat aici doua luni jumatate:ARBATAX,OLBIA,CAGLIARI,OROSEI,SANTA TERESA DI GALLURA,ARZACHENA. WIEN SI INNSBRUCK m-au cucerit in AUSTRIA si MUNCHEN SI KOLN in GERMANIA.Poate va surprinde dar am lucrat doi ani la cea mai mare firma de transport international de persoane si mereu am preferat detasarile,plus ca toata ITALIA o stiu de la un capat la altul,familia mea e de peste zece ani aici si recent m-am stabilt si eu.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:34 AM |
|