![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Eu fac tot felul de mancaruri simplute pe care le personalizez ..Hai sa va zic din ele ... :D
Pui chinezesc cu legume Fasiutele de piept de pui se calesc in ulei incins ..Cand se rumenesc putin se dauga legumele bucatele : ciuperci , morcovi , vinete , ceapa verde ...Dupa calire se adauga sos de soia si condimente dupa gust . Orezul ( cu bob mare lunguiet ) se fierbe , se spala cu apa rece si se amesteca intr-o tigaie cu ou facut tip omleta . Apoi se prepara un sos chinezesc din : sos de soia , putin otet picant chinezesc , usturoi si putina menta . Juri ca-s facute la Templul soarelui .Pofta buna . TORTELLINI AL FORNO SE ia o punga de tortellini ( daca Mulino Bianco sunt scumpe ...luati MonteBanato !)si se fierb 8-10 minute . Intr-o tigaie se calesc impreuna : kaizer afumat , ciuperci , porumb, ardei gras .Se condimenteaza bine . Intr-un alt vas se pun 400g smantana si se amesteca 1-2 minute cu 200g cascaval ras . Totul ( pastele + sosul de smantana + amestecul din tigaie ) se pun intr-un vas de termorezistent cu o lingura de sos tomat si se dau la cuptor 15 minute . Ca la tratoria IL Calcio !Super bune ! |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tarta cu brinza, ceapa si bacon
Pentru aluat: 1 cana lapte, 1 galbenus, 1 lingura ulei, 2 lingurite de zahar , 2 lingurite de sare, 1 lingura de drojdie 500 gr de faina Pentru umplutura: 5 cepe mari 2 feliute branza topita 2 oua 200 gr. Branza feta 200 gr bacon 4 linguri cu varf de smantana Sare Piper ALUATUL: Se amesteca drojdia cu zaharul, pana ce se obtine o pasta, care se amesteca cu: laptele caldut, sarea, uleiul si galbenusul, apoi toate acestea se amesteca cu faina obtinandu-se un aluat care se lasa la cald aprox. trei sferturi de ora. Se pregatesc toate ingredientele, adica: ceapa taiata fideluta, bacon-ul maruntit, Feta rasa, ouale batute, smantana, sarea si piperul, precum si 2 felii de branza topita taiata bucatele . Se caleste cu putin ulei baconul, apoi se adauga ceapa, calindu-se si ea, cat sa devina aurie si deabia apoi se amesteca acestea cu restul ingredientelor. Se intinde aluatul intr-o tava in care am pus o hartie de copt, se toarna compozitia in aluat si se da la cuptorul incins in prealabil, cam o ora, la foc mediu-vioi. Se scoate apoi din tava si din hartie si se maninca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:17 AM |
|