IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cine si ce te enerveaza la TV?, Emisiuni, moderatori, chiar posturi TV
Diana.
post Feb 25 2010, 12:34 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ce va enerveaza la tv? Aveti vreun post TV care va scoate din sarite? Eu nu mai suport Antenele, de exemplu, ca sa nu mai spun nimic de zerotv pe car el;-am scos de tot din canalele setate ale televizorului...
Ma mai scot din sarite toate emisiunile cu pitzi si poance, precum si emisiunea doamnei Columbeanu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
... Si mai sint! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Feb 28 2010, 04:21 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mie nu imi place nici o emisiune de divertisment! Toate pitzipoancele cu impresii de filozoafe importante si hartuite de presa malitioasa, asa-zisi cantareti...mda chiar nu ma intereseaza viata lor nici cat un graunte. Sa se combine intre ei, sa faca copii, sa se insele, sa isi puna pirostriile, poalele in cap whatever, dar sa nu ne mai plictiseasca si pe noi cu asta. Vin si se hahaie in platou si doar abereaza la greu. Sa iasa mai bine toti la o bere si sa se hahaie/barfeasca/dezbata in privat.
Book (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E enervant Badea, e cateodata funny insa, pare un om extrem de friustrat care se defuleaza in direct, ca o maimuta oparita care nu poate sa stea pe scaun din cauza asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu ma mai uit la el cateodata...rarut.

This post has been edited by Cindy: Feb 28 2010, 04:24 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 11:33 PM