![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce va enerveaza la tv? Aveti vreun post TV care va scoate din sarite? Eu nu mai suport Antenele, de exemplu, ca sa nu mai spun nimic de zerotv pe car el;-am scos de tot din canalele setate ale televizorului...
Ma mai scot din sarite toate emisiunile cu pitzi si poance, precum si emisiunea doamnei Columbeanu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... Si mai sint! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie nu imi place nici o emisiune de divertisment! Toate pitzipoancele cu impresii de filozoafe importante si hartuite de presa malitioasa, asa-zisi cantareti...mda chiar nu ma intereseaza viata lor nici cat un graunte. Sa se combine intre ei, sa faca copii, sa se insele, sa isi puna pirostriile, poalele in cap whatever, dar sa nu ne mai plictiseasca si pe noi cu asta. Vin si se hahaie in platou si doar abereaza la greu. Sa iasa mai bine toti la o bere si sa se hahaie/barfeasca/dezbata in privat.
Book (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E enervant Badea, e cateodata funny insa, pare un om extrem de friustrat care se defuleaza in direct, ca o maimuta oparita care nu poate sa stea pe scaun din cauza asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu ma mai uit la el cateodata...rarut. This post has been edited by Cindy: Feb 28 2010, 04:24 PM |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:33 PM |
|