![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Condamnati prostitutia? Ce parere aveti despre prostituate si despre ce mai veche meserie din lume? Este prostitutia un 'job' ca toate celelalte?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu sunt perfect de acord cu ea si sunt de parere ca e o meserie ca oricare alta. Oricum faci sex de ce sa nu ai si beneficii de pe urma lui? Si atata timp cat exista cerere exista si oferta...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Eu cred ca corpul este tempul sufletului meu deci optiunea de a mi-l vinde nu exista.
Cred ca prostitutia reduce femeia la postura de obiect sexual (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si nu, nu cred ca merge 'fac sex oricum, de ce sa nu fiu si platita pentru asta' pt ca atunci devine un serviciu prestat si nu o manifestare a iubirii. Prostitutia oricum se practica in mod neoficial ca sa zic asa, sunt multe femei care sunt cu barbatii de langa ele doar pt bani si beneficiile pe care le aduce relatia, aia tot prostitutie este, nu conteaza ca nu te culci cu 10 in acelasi timp, ce conteaza catora te vinzi daca te vinzi. Mi se pare trist ca exista femei care sustin legalizarea si normalizarea prostitutiei, este injositor sa ajungem sa ne vindem trupul pt a obtine bani, nu ar trebui sa putem mai mult?! Sa vrem mai mult?! Nu mai avem nimic de oferit?! Si pentru cele care considera ca sunt mai puternice pt ca pot sa-si vanda trupul imi pare rau, e o pacaleala, puternic esti cand poti sa iti pastrezi trupul doar pentru cel iubit (esti in stare sa-ti controlezi instinctele primare si nu esti animal (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ). N-am condamnat atatia ani barbatii pt ca ne inseala si ne folosesc doar pt placerea fizica, i-am acuzat ca sunt lipsiti de suflet pt ca pot sa se culce cu atatea femei si sa spuna ca nu inseamna nimic? Acum vrem sa facem la fel? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si se numeste ca am progresat?! As zice ca-i amuzant daca n-ar fi asa de trist. This post has been edited by bebe_maria: Mar 1 2010, 04:04 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 10:48 AM |
|