IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Prostitutia. Despre prostitutie
Diana.
post Feb 26 2010, 02:21 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Condamnati prostitutia? Ce parere aveti despre prostituate si despre ce mai veche meserie din lume? Este prostitutia un 'job' ca toate celelalte?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Mar 1 2010, 06:39 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da dar din pacate insa, prostitutia cred ca va exista intotdeauna. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Indiferent daca stim noi sau nu de ea. Din motivul asta cred ca ar trebui sa se manifeste in cadru legal, daca nu poate fi oprita, macar controlata - fetele alea cine stie cate boli, infectii au, le transmit mai departe si ajung la alte fete nevinovate care poate nu au avut decat un singur partener, si ala inconstient. Sunt cazuri reale...
Sunt si eu de acord ca poate exista prostitutie si in casnicie, singura diferenta e poate riscul mai mic de BTS.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Prostitutia. Despre prostitutie   Feb 26 2010, 02:21 PM
ayana01   Am vazut acu cateva saptamani un interviu cu Belle...   Feb 26 2010, 04:16 PM
Pink Lemonade   Eu sunt perfect de acord cu ea si sunt de parere c...   Feb 26 2010, 09:58 PM
bebe_maria   Eu cred ca corpul este tempul sufletului meu deci ...   Mar 1 2010, 04:03 AM
Cindy   Da dar din pacate insa, prostitutia cred ca va exi...   Mar 1 2010, 06:39 PM
Book   Sunt de acord cu tine, Cindy. Indiferent daca sun...   Mar 1 2010, 08:12 PM
bebe_maria   Si mita si furtul si violul si ucisul se intampla ...   Mar 2 2010, 05:44 AM
Book  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 09:04 PM