IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Prostitutia. Despre prostitutie
Diana.
post Feb 26 2010, 02:21 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Condamnati prostitutia? Ce parere aveti despre prostituate si despre ce mai veche meserie din lume? Este prostitutia un 'job' ca toate celelalte?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Globetrotter
post Mar 1 2010, 08:12 PM
Post #2

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Sunt de acord cu tine, Cindy.
Indiferent daca suntem sau nu de acord cu ea, indiferent daca ne convine sau nu, prostitutia exista! (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Din punctul meu de vedere legalizarea ei nu inseamna neaparat acceptarea sau incurajarea ei, ci supraveghere si control... Mi se pare normal sa fie legala orice fel de prestare de servicii (atentie, nu vorbesc de moralitate, ci de lege) care nu aduce daune. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pana la urma cred ca fiecare este liber sa faca ce doreste cu propriul trup si nu trebuie sa-i judecam pe altii pentru a nu fi la randul nostru judecati.
Poate ca nu sunt de acord cu ceea ce fac aceste femei, dar nu pot sa le condamn. Pana la urma aste este, pentru mine, democratia. Sa invete fiecare sa accepte libertatile celorlalti (atata timp cat nu le afecteaza pe ale celor din jur). (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Ayana, am citit si eu cartea (dupa care e serialul, cred... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) ) si mi s-a parut interesant punctul ei de vedere.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 2 2010, 05:44 AM
Post #3

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Si mita si furtul si violul si ucisul se intampla fie ca ne place sau nu si nu le legalizam doar ca sa impozitam sau ca sa le controlam cumva.
Bine, alea sunt extreme dar mie la fel de extrema si ingrozitoare mi se pare varianta de a-ti vinde trupul.
Am vazut mai multe emisiuni la tv din case de toleranta din state in care prostitutia este legala si toate erau mutilate sufleteste, ajusesera sa faca meseria asta pt ca erau traumatizate emotional. A fost f trist. Si Tyra Banks a facut cateva emisiuni pe tema asta a prostitutiei, toate fetele care ajung sa-si vanda trupul sunt vai de ele, trebuie ajutate sa renunte la asta daca e sa facem ceva, nu incurajate. Pt ca legalizand prostitutia nu facem decat sa o incurajam, sa o acceptam ca pe ceva normal, doar e legal, nu?! Poate nu se vor vedea efectele imediat insa pe termen lung mentalitatea se poate schimba, incet incet o sa devina o parte 'normala' din viata.
F trist, am vazut acum vreo 2 sapt o reclama mare, ocupa o pagina dintr-un ziar: LIFE IS SHORT, HAVE AN AFFAIR. Si dadeau un nr de telefon, o adresa si nu mai stiu ce.... incet incet se strecoara in vietile noastre, vorbim despre ele, le acceptam incet incet pana devin parte din definitia normalitatii.
Democratia da, este libertatea fiecarui de a face ceea ce doreste atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni. Dar uneori prea multa libertate strica, nu toti stiu ce sa faca cu ea, e bine sa existe si reguli.
Si nu judeca nimeni DAR o parere poti sa ai. Si eu sunt impotriva legalizarii. Daca ar fi s-o iau asa nici de furt, inselat si alte ilegalitati si imoralitati n-ar trebui sa zicem nimic ca ii judecam.
Eu condamn actiunea, nu persoana.
Sufletele alea pierdute au nevoie de ajutor sa isi revina.
Apoi mai e problema cu bolile, sa fim seriosi, si acum s-ar putea evita alea daca ar vrea fiecare sa aiba un minim respect pt trupul lor.
Imi pare rau de victimele colaterale (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Prostitutia. Despre prostitutie   Feb 26 2010, 02:21 PM
ayana01   Am vazut acu cateva saptamani un interviu cu Belle...   Feb 26 2010, 04:16 PM
Pink Lemonade   Eu sunt perfect de acord cu ea si sunt de parere c...   Feb 26 2010, 09:58 PM
bebe_maria   Eu cred ca corpul este tempul sufletului meu deci ...   Mar 1 2010, 04:03 AM
Cindy   Da dar din pacate insa, prostitutia cred ca va exi...   Mar 1 2010, 06:39 PM
Book   Sunt de acord cu tine, Cindy. Indiferent daca sun...   Mar 1 2010, 08:12 PM
bebe_maria   Si mita si furtul si violul si ucisul se intampla ...   Mar 2 2010, 05:44 AM
Book  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 02:57 AM