![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Deschid acest subiect acum in preajma Sfintelor Sarbatori amintindu-mi cu mult drag de ingerul care mi-a insotit copilaria,inger care datorita parintilor mei mi-a ramas si acum in suflet.
Temerile copilariei...teama de intuneric,teama de a ramane singur...am constatat la puii mei de la gradinita toata aceasta colectie de temeri (fac precizarea ca de 8 ani sunt educatoare :)). Si le-am spus povestea ingerului pazitor al fiecaruia dintre noi.Le-am explicat faptul ca in orice moment ingerul este acolo si intervine in cele mai grele momente. Am constatat cu bucurie ca a functionat saptamana trecuta cand unul din copilasii mei a venit si mi-a spus "Ari aseara mi-a fost frica dar m-am gandit la ce ne-ai povestit tu despre ingeri si nu mi-a mai fost frica dupa aceea". Oferiti copiilor credinta in ingeri. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
fetita mea a pierdut ieri primul dinte .... Doamne! ca repede mai trece timpul... si am preluat "obiceiul " de a pune dintele sub perna pt zana dintilor. Atrecut zana i-a lasat un ban, dar ea era foarte bosumflata si a 2-a zi si mi-a spus ca ea isi vrea dintele si nu banii. ;D
Noi spunem in fiecare seara "inger ingerasul meu...." si "Tatal nostru" si parca apas pe un buton ca la 2 minute dupa ce terminam adoarme ca o zana :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 03:30 PM |
|