![]() |
![]() |
blu_dea |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Cum vi s-au parut fetelor,cartiile astea?
Eu pe a doua nu am luat-o inca,prima m-a incitat..inainte sa o cumpar:D Mi s-a parut cam "subtzirica"..e drept,pune degetul pe rana,dar..cam radicala. voi cu ce parere ati ramas? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 9-March 10 Member No.: 8,136 ![]() |
Buna ziua !
Sunt un membru nou si nu-s femeie, asa ca daca cumva am nimerit unde nu trebuie, va rog sa ma stergeti. Numele meu este la id trecut. Va scriu pentru ca vreau sa ies dintr-un impas. Sunt un tip ciudat. Imi plac femeile slabe gen 45-55kg si 1,60-1,65m. Fac ce fac si imi fac cate o relatie cu cate o femeie independenta, de succes, puternica, constiincioasa, dar care nu arata cum vreau eu. Imi tot zic ca o sa imi vina mintea la cap si o sa gandesc mai obiectiv si n-o sa ma mai "impiedic" de o gamba mai groasa, de o barbie dubla de o burtica etc, pentru ca sufletul si inima omului conteaza. Cu toate acestea nu-mi pot lua ochii si gandul de la celelalte femei. Cu cea cu care sunt acuma sunt supus unor "chinuri" extraordinare. Aproape toate femeile din anturajul ei arata asa cum imi place mie si au si alte calitati in afara de cele fizice (si unele sunt si singure mai ales cele peste 30). Eu in ultima vreme i-am dat de inteles ca nu prea ma mai intereseaza dar nu pe fata. Ea ma iubeste foarte tare si vrea sa ne casatorim dar mie imi zboara gandul ... Stiu ca nu e bine sa gandesti cu capul celalalt dar nu ma pot abtine. In rest viata sociala si sexul sunt ok. Toata lumea ma vede un om normal linistit familist convins si pot spune ca asa si este dar eu sunt putin obsedat de imaginea aceea "90-60-90". Ea are 30 de ani eu 29. Ea are afacere proprie este independenta financiar etc. etc, eu sunt un pierde vara. Ea ma vrea foarte tare eu putin sau deloc totusi nu ma pot desparti de ea. Stiu ca probabil deja am multe dusmance dar va rog sa va dati o parere. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:45 AM |
|