IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Tu il vrei, el NU te vrea, ...&... "Tu mai vrei, el NU mai vrea"
blu_dea
post Jul 21 2006, 12:15 PM
Post #1

Musafir

Cum vi s-au parut fetelor,cartiile astea?
Eu pe a doua nu am luat-o inca,prima m-a incitat..inainte sa o cumpar:D
Mi s-a parut cam "subtzirica"..e drept,pune degetul pe rana,dar..cam radicala.
voi cu ce parere ati ramas?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Mar 10 2010, 09:13 PM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Atunci spune-i femeii adevarul si iesi din viata ei. Apropos, din ce bani traiesti?
Nu se dau sentinte, ne spunem parerea. Dupa ce spui ca ai stat cu o femeie doar pentru pozitia ei sociala si ca iti curg ochii dupa altele, te astepti sa te aclamam sau sa iti ridicam statuie?! Convinge-ne ca nu este asa. Pina acum ... a fost doar o abureala. Care tine in fata unei femei disperate. Si-atit.
And get real. Nu ti-a taiat nimeni capul si nici nu te-a jignit. Cind umbli in fundul gol pe strada, sa te astepti sa se ia unii dupa tine. E doar un eufemism, stii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
O femeie care face ce faci tu cum e numita de barbati? Ia gindeste-te o secunda la asta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Si la inregistrare scrie foarte clar in regulament: conturile NU se sterg. Si nici mesajele. Ai bifat ca esti de acord cu asta.
Si am senzatia ca esti un troll mititel care se distreaza teribil cind debiteaza bazaconii asteptind sa se lezeze apriori bunul-simt al celorlati in timp ce-si freaca miinile, fericit.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 05:34 AM