IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> De ce ma inseala daca ma iubeste?, De ce inseala barbatii
miram
post Mar 9 2006, 10:14 AM
Post #1

Musafir

Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Globetrotter
post Jan 6 2010, 03:28 AM
Post #2

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Corect, treuie sa ai mereu o parte de mister si sa duc mereu ceva nou. Asta ca sa pastrezi relatia frumoasa. Nu ca sa nu fi inselat. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) In momentul cand cineva te inseala mi se pare cea mai mare dovada de lipsa de respect sau iubire. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
leo
post Mar 11 2010, 12:17 PM
Post #3

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

eu consider ca sunt destul de apropiate valorile pentru cele doua sexe in ce priveste inselatul. as putea crede ca femeile inseala mai mult pentru ca sunt mai multe, daca e sa abordam problema din punct de vedere statistic. citeam odata un studiu care spunea ca 15% din barbati si 10% din femei recunosteau ca si-au inselat partenerii. insa eu cred ca de fapt numarul persoanelor e mult mai apropiat datorita faptului ca multi barbati se lauda cu astfel de lucruri si cand nu le-au facut, iar femeile in majoritate le ascund.

elocvent este si articolul asta: LINK romanesc

This post has been edited by Cindy: Mar 11 2010, 09:35 PM

+Quote Post

Posts in this topic
miram   De ce ma inseala daca ma iubeste?   Mar 9 2006, 10:14 AM
black_widow   Te inseala pentru ca nu te vrea in intregime... ci...   Mar 9 2006, 10:18 AM
miram   Dar pana acum de ce m-a vrut in intregime?Cand ii ...   Mar 9 2006, 10:24 AM
black_widow   Poti sa dai mai multe detalii? De cand sunteti imp...   Mar 9 2006, 10:32 AM
miram  

Reply to this topicStart new topic
7 User(s) are reading this topic (7 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:24 AM