![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Corect, treuie sa ai mereu o parte de mister si sa duc mereu ceva nou. Asta ca sa pastrezi relatia frumoasa. Nu ca sa nu fi inselat. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) In momentul cand cineva te inseala mi se pare cea mai mare dovada de lipsa de respect sau iubire. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
eu consider ca sunt destul de apropiate valorile pentru cele doua sexe in ce priveste inselatul. as putea crede ca femeile inseala mai mult pentru ca sunt mai multe, daca e sa abordam problema din punct de vedere statistic. citeam odata un studiu care spunea ca 15% din barbati si 10% din femei recunosteau ca si-au inselat partenerii. insa eu cred ca de fapt numarul persoanelor e mult mai apropiat datorita faptului ca multi barbati se lauda cu astfel de lucruri si cand nu le-au facut, iar femeile in majoritate le ascund.
elocvent este si articolul asta: LINK romanesc This post has been edited by Cindy: Mar 11 2010, 09:35 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:24 AM |
|