IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Tu il vrei, el NU te vrea, ...&... "Tu mai vrei, el NU mai vrea"
blu_dea
post Jul 21 2006, 12:15 PM
Post #1

Musafir

Cum vi s-au parut fetelor,cartiile astea?
Eu pe a doua nu am luat-o inca,prima m-a incitat..inainte sa o cumpar:D
Mi s-a parut cam "subtzirica"..e drept,pune degetul pe rana,dar..cam radicala.
voi cu ce parere ati ramas?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
ayana01
post Mar 11 2010, 01:48 PM
Post #2

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 8,008

Eu cred ca nu stie adevarul, dar poate la nivel inconstient simte lipsa lui de interes.

Tot nu pot sa inteleg, era la fel de "defecta" si cand te-ai combinat cu ea... de ce acu e si mai "defecta"? Faza cu aspectul fizic l-ai vazut si de atunci... cred ca mai degraba un sindrom "pasarea din mana" magazin online "pasarea de pe gard".

Btw... gandeste-te ca peste 15-20 ani (daca zici ca vrei pe cineva stabil cu care sa intemeiezi o familie), cand gagicile tale 90-60-90 o sa aiba sanii lasati si pielea plina de pete maro de la atata solar oare cine va arata mai bine? ele sau cea pe care o ai acum?

Si inca ceva: cele care arata bine stiu asta. Si fii sigur ca daca nu ai ceva de oferit care sa le atraga nici nu se vor uita la tine. Te poti uita tu la ele cat vrei. Si in principiu sunt mai dificile putin. Cu una din aia risti sa iti iei papucii in cateva luni si sa treaca la urmatorul. O femeie la 30 de ani deja stie ce vrea, e hotarata, sigura pe sine si stie exact care e calea ei.

Si nu incerca sa intorci vina asupra ei: ca e prea sociabila si ca ii plac banii. A muncit pt ei, numai ea stie cat o fi tras in tinerete ca sa ajunga unde e si acum merita sa se simta bine. Nu e vina ei ca a reusit sa isi faca un trai, daca poti accepta asta, bine, daca nu...

Daca te intrebi, da, sunt misandra, si nu ma deranjeaza sa iau tare un mascul. Mai ales daca merita scuturat putintel.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 05:27 AM