IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Tu il vrei, el NU te vrea, ...&... "Tu mai vrei, el NU mai vrea"
blu_dea
post Jul 21 2006, 12:15 PM
Post #1

Musafir

Cum vi s-au parut fetelor,cartiile astea?
Eu pe a doua nu am luat-o inca,prima m-a incitat..inainte sa o cumpar:D
Mi s-a parut cam "subtzirica"..e drept,pune degetul pe rana,dar..cam radicala.
voi cu ce parere ati ramas?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Bia
post Mar 11 2010, 03:09 PM
Post #2

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mda, eu nu am intrat sa menajez. Ma deranjeaza atitudinea baietelului de mai sus foarte tare. De obicei se intalneste la pseudo-masculii aspiranti la statutul de mascul-feroce dar care din sute de motive nu au cu ce.
Bai beietel, daca vrei femei bune in viata ta marcheaza banu'! N-o sa stea niciuna din femeile la care visezi cu un parlit. Si nu te mai plange de defectele partenerei actuale. Pana una alta daca stam sa va comparam (din descrierile tale) iti e net superioara pe scara sociala. Poate te iubeste si vrea copii cu unul ca tine dar cu siguranta stie ca daca tu nu-ti vei permite o familie si tot asa ea va fi pe picioarele ei si nu dependenta de tine. In concluzie, daca tu nu mai esti ea nu pierde prea mult. Sa fii constient de lucrul asta!
Sa mi se scuze impertinenta dar barbatii ca tine, fara nimic in punga sau in maneca dar cu pretentii gigant, imi provoaca dispret si scarba continua. Vreti respect dar nu dati nimic in schimb, ba si mai mult boicotati pe site-uri de femei. Ce credeai ca intrand aici dai peste vreo bagheta magica ce te poate face destept, frumos si bogat in 2 secunde? Viata e grea si trebuie sa avem asteptari inalte. Ea nu e de condamnat ci tu, dupa parerea mea. Vrei putin de la viata, te complaci DAR esti nemultumit. De ce esti tu nemultumit? De fizicul parteneri. Pe ea ai intrebat-o daca e multumita de fizicul tau? Ma indoiesc ca ai facut asta. Erai prea egoist si ocupat sa-ti lungesti gatul dupa femei pe care nu numai ca nu ti le permiti dar nici nu le meriti.
Nu vei fi respectat de o femeie pana nu te transformi in barbat.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 05:29 AM