![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Despre inselat? Hmm... sa va spun un fapt adevarat? Nu cunosc mascul care sa nu insele/sa nu se ganseasca la asta. Decat 1 sau 2. Si nici pt ei nu as baga mana-n foc. Si tati. Dar nu vreau sa ma gandesc la parinti din punctul asta de vedere.
Inselatul e in stransa concordanta cu (nu aruncati in mine cu pietre)... puterea financiara. Si asta o spun din ce am vazut, nu din ce am citit. Absolut toti barbatii pe care ii cunosc de capacitate financiara mare au amante. Fara exceptii. Pe unele le si cunosc. Si e uimitor cand vad ce neveste dragute au si cat de ingrijite sunt. Si totusi umbla cu altele. Si femeile la randul lor la fel. Doar ca cine spune ca la noi e mai grav, are dreptate. Putine cauta doar apropiere fizica, cele mai multe cauta si apropierea afectiva pe care nu o mai gasesc acasa. Si asta parca e putin mai grav. Daca ar putea fi femeile la fel de rationale ca masculii in privinta asta am fi mult mai castigate. Cele ce pot sa se detaseze de partea afectiva, sa le fie de bine. Ce vad in jur e o lume viciata, mai ales la cei cu venituri mari. Inca o data, nu aruncati cu pietre in mine (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si e uimitor cand vad ce neveste dragute au si cat de ingrijite sunt. Si totusi umbla cu altele. Nu e de ajuns sa fie frumoase si ingrijite, fericirea unui cuplu este mai complexa. Nu stiu daca are legatura cu banii, probabil doar pentru ca ei "pot", isi permit sa aiba inca o gura de alimentat, capricii de satisfacut. Cine stie ce probleme exista in relatiile alea, in adanc, dar noi vedem doar varful iceberg-ului (banii si cat de dragute sunt nevestele)? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:15 AM |
|