IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Tu il vrei, el NU te vrea, ...&... "Tu mai vrei, el NU mai vrea"
blu_dea
post Jul 21 2006, 12:15 PM
Post #1

Musafir

Cum vi s-au parut fetelor,cartiile astea?
Eu pe a doua nu am luat-o inca,prima m-a incitat..inainte sa o cumpar:D
Mi s-a parut cam "subtzirica"..e drept,pune degetul pe rana,dar..cam radicala.
voi cu ce parere ati ramas?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
laur claudiu
post Mar 12 2010, 01:59 AM
Post #2

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Subscriu la ce au spus pana acum Diana si Pink Lemonade,sa va dea D-zeu sanatate ca existati,respectele mele...asa trebuie sa gandeasca si sa vorbeasca o femeie!
Cat despre ceea ce spune Marius,nu vreau sa fiu ironic sau rautacios dar se cam contrazice,nu ai bani multi dar conduci mercedes si mai ai un venit de peste 500 de euro,poti fi fidel si loial dar prietenele iubitei tale mai ca te duc in ispita and so on...iar faza cu barbie dubla mi s-a parut o jignire imensa la adresa unei femei,nu te supara atata timp cat stai cu aceasta imi imaginez ca o accepti asa cum e sau poate ai fi si tu un brad pitt?Si eu locuiesc in Italia,am un venit de 1100 de euro,conduc o masina si sunt promoter dar asta nu ma face sa judec anumite persoane doar dupa aspect...deja ma enervez!

Aaa...si inca ceva,ca sa-l citez pe domnul Marius:

*Cine-i de condamnat ? Cel care se multumeste cu mai putin sau cel care vrea mult si foarte mult ?*

Scuzele mele de rigoare,dar daca tu traiesti pe acest pamant numai ca sa tii umbra si sa te plafonezi,inseamna ca teoria evolutiei lui Darwin la tine e...poate o sa-mi sariti in cap dar din punctul meu de vedere e vorba de un pustan care se da in stamba!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 05:35 AM