IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Tu il vrei, el NU te vrea, ...&... "Tu mai vrei, el NU mai vrea"
blu_dea
post Jul 21 2006, 12:15 PM
Post #1

Musafir

Cum vi s-au parut fetelor,cartiile astea?
Eu pe a doua nu am luat-o inca,prima m-a incitat..inainte sa o cumpar:D
Mi s-a parut cam "subtzirica"..e drept,pune degetul pe rana,dar..cam radicala.
voi cu ce parere ati ramas?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Corina
post Mar 11 2010, 04:07 PM
Post #2

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Inainte sa-l cunosc pe sotul meu am avut si eu o relatie de 3 ani cu un asemenea specimen.Si era atat de "corect", "onest" si "cinstit" incat imi spunea de fiecare data cand ma insela, chiar imi descria cu lux de amanunte cum s-a simtit cu x sau y in pat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .Si zicea ca el nu aspira la banii mei dar niciodata nu a refuzat nici petrecerile cu lume buna, nici plecarile in vacante, nici multe alte lucruri care bineinteles se faceau pe cheltuiala mea.Iar daca ma ingrasam cu 500 de grame era jale, deja eram urata.De ce am stat cu el?Probabil ca eram necoapta si foarte tanara(aveam aproape 20 de ani cand l-am cunoscut).Cand m-am despartit de el am realizat ca de fapt nu-mi parea rau ca nu mai sunt cu el ,ci imi parea rau de cei 3 ani in care puteam sa fac lucruri mult mai utile si mai frumoase decat sa-mi pierd timpul cu o panarama de barbat.
Deci, daca pana acum te-am menajat, "draga" Marius B, afla de la mine ca tu nu esti un barbat adevarat!

+Quote Post
Cindy
post Mar 11 2010, 10:31 PM
Post #3

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(lifturica @ Mar 11 2010, 04:07 PM) *
Inainte sa-l cunosc pe sotul meu am avut si eu o relatie de 3 ani cu un asemenea specimen.Si era atat de "corect", "onest" si "cinstit" incat imi spunea de fiecare data cand ma insela, chiar imi descria cu lux de amanunte cum s-a simtit cu x sau y in pat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

El iti spunea ca te insela, cum a fost cu altele in pat si tu ai continuat sa stai cu el? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Marius, nu pot sa zic ca nu inteleg, nici mie nu imi plac barbatii burtosi, cheliosi, parosi etc. Dar nici nu ma "combin" cu ei, tu de ce ai facut-o daca nu te atrage?
Nu o blamez fiindca ii place viata sociala, dimpotriva, pe mine o viata retrasa m-ar plictisi invariabil crunt.
Nu ma iau eu de averea sau non-averea ta, e viata ta, nu judec oamenii dupa bani.
Din ce ai scris, se pare ca nu avti nimic in comun, tu nu o placi, de ce mai stati impreuna?

+Quote Post
Corina
post Mar 12 2010, 08:15 AM
Post #4

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

QUOTE(Cindy @ Mar 11 2010, 10:31 PM) *
El iti spunea ca te insela, cum a fost cu altele in pat si tu ai continuat sa stai cu el? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Da Cindy eram necoapta rau de tot si foarte iertatoare, credeam ca-l pot schimba intr-un om mai bun.

Inca ceva Marius B...mercedesul e al tau sau e masina de serviciu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 05:45 AM