IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Tu il vrei, el NU te vrea, ...&... "Tu mai vrei, el NU mai vrea"
blu_dea
post Jul 21 2006, 12:15 PM
Post #1

Musafir

Cum vi s-au parut fetelor,cartiile astea?
Eu pe a doua nu am luat-o inca,prima m-a incitat..inainte sa o cumpar:D
Mi s-a parut cam "subtzirica"..e drept,pune degetul pe rana,dar..cam radicala.
voi cu ce parere ati ramas?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Globetrotter
post Mar 12 2010, 10:07 AM
Post #2

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

QUOTE(Marius B @ Mar 12 2010, 12:36 AM) *
Am incheiat orice polemica.

Am uitat ca e un forum cu si despre "femei" si nu persoane cu care se poate discuta deschis. Eu nu am jicnit pe nimeni si nu am atacat pe nimeni.

Asa este cand te bagi in gura lupului.

Va doresc numai bine tuturor si va promit ca nu o sa imi mai spal vreodata rufele in publicul unui forum feminist.

Chestia cu discutatul deschis si libertatea opiniei este de ambele parti, nu doar de a ta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Intr-adevar fetele poate sunt cam dure, dar totusi, ce te asteptai sa ti se raspunda? Intotdeauna o sa existe femei care o sa arate mai bine decat cea cu care esti. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Orice femeie sau barbat are ispite in jur. Dar tu din cate spui nu numai ca nu o iubesti pe femeia de langa tine, dar nici macar nu o placi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Acum spune tu ce parere ai avea de o femeie care intra pe un forum de barbati si spune ca o atrag prietenii iubitului ei iar el i se pare urat...
Pentru ce mai stai cu tipa? Pentru ca nu ai altceva mai bun? Spune-i clar ca nu te intereseaza si las-o sa-si continue viata. Asa ar trebui sa faca un barbat care se respecta. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 05:33 AM