![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma tin de ceva timp sa imi deschid un jurnal, ca nu ma trage inima sa scriu in blog. Si cred ca nu mai trebuie sa amin, ca altfel o sa scriu la Sfintu Asteapta...
28 Decembrie 2009 A treia zi fara pastile. E ciudat sa nu mai imi umplu paharul cu apa si sa nu mai scot tispe tablete pe care sa le bag in mine dimineata, dupa cafea si inainte de a pleca la munca. Parca lipseste ceva. Cele 6 luni de tratament au creat o a doua natura... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Un gind pe zi - 12 Martie 2010
"No pain, no gain" spun unii. Dar care sa fie cistigul cind aripile durerii te ating in fiecare zi si te imbratiseaza strins?! Ca inveti, fara de vrere, sa apreciezi asa cum trebuie ce e mai frumos pe lume. Fiecare zimbet, fiecare floare, fiecare codita vesela de catel care zbirniie de fericire nebuna atunci cind te vede, fiecare simtamint, oricit ar fi de neinsemnat. Intreaba-ti sufletul de cite ori a suferit si vei intelege de cite ori ai trait cu adevarat. Pentru ca fara durere, nu am fi invatat vreodata cit e de important sa apreciem doar lucrurile pe care le simtim, si nu cele pe care ni le ordona altii. Fara durere, viata nu ar fi decit o alta moarte lipsita de intuneric. Iar o viata traita fara de durere nu are nici o valoare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 05:24 PM |
|