![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Da, pot exista probleme, nu zic ca nu. Dar cauza pentru care multi masculi inseala e ca isi pierd interesul pt femeie. De ce isi pierd interesul pt femeie? Pt ca dupa ce se marita (nu zic imediat, la 5-10 ani, fiecare la timpul ei) unele "uita" sa il mai seduca, sa se ingrijeasca cum ar trebui, sa pastreze misterul. E cam greu sa iti mai vezi femeia ca pe o femeie salbatica si nebunatica la pat cand (spre ex, caz real) sta in povesti cu tine, tu in tocul usii la baie vazand-o in timp ce e pe toaleta in toiul "creatiei". De care creatie nu am intrebat. Asta s-a intamplat si ei amandoi spun ca e ok. Pentru ca dupa cativa ani sa divorteze. Nu zic ca de aia au divortat, dar lucrurile astea mici se aduna si se fac probleme peste care nu se poate trece. Multe femei devin ... nu vreau sa zic neingrijite... mai putin ingrijite decat erau inainte...dupa ce se marita. De aia am mentionat ca nevestele lor sunt ingrijite.
Cat despre problemele din familie... nu stiu... stiu caz in care sunt casatoriti de mai bine de 30, poate chiar 40 de ani si el... dupa ce ai stat atata amar de vreme cu o femeie, daca sunt probleme te desparti, nu umbli pe la altele. Sau poate sunt eu defecta. Nu stiu, oricum sunt f descurajata de rasa masculina dupa cate am vazut. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:55 AM |
|