IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Tu il vrei, el NU te vrea, ...&... "Tu mai vrei, el NU mai vrea"
blu_dea
post Jul 21 2006, 12:15 PM
Post #1

Musafir

Cum vi s-au parut fetelor,cartiile astea?
Eu pe a doua nu am luat-o inca,prima m-a incitat..inainte sa o cumpar:D
Mi s-a parut cam "subtzirica"..e drept,pune degetul pe rana,dar..cam radicala.
voi cu ce parere ati ramas?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Mar 12 2010, 10:59 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mie mi se pare cam plictisitor, dar ce conteaza ce cred eu? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Dar tot nu ne-ai raspuns de ce te-ai cuplat cu o femeie cu "barbie dubla" care nu iti place si de ce mai stai cu ea, daca suspini dupa altele. Din descrierea pe care ti-ai facut-o, ar trebui sa gasesti si ceva din ce ti-ai dori tu, stiu eu, mie nu mi se parea ca ai cine stie ce asteptari.

p.s.: Nu te mai victimiza atat, ca nu a dat nimeni cu parul! Reciteste-ti postarile si o sa observi ridicolul si contradictiile din ele. Intai ne spui ca esti un pierde-vara, ca nu ai bani si apoi ne bagi pe gat salariul tau si masina, noi nu te-am intrebat detaliile astea si avem si noi salarii si masini, nu suntem impresionate! 2 Pui pe primul plan fizicul si apoi ne vii cu povestile nemuritoare cu spiritualitatea, sensibilitatea ca nah suntem femei, ar trebui sa cadem la bullshit-uri de-astea. Macar ai taria de caracter si asuma-ti actiunile, declaratiile, principiile samd, nu ne mai lua drept fraiere. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Eu nu sunt de acord, pe de alta parte, nici cu deviza "cu o femeie frumoasa, trebuie sa marchezi banul", cum spunea Pink. Pana la urma femeile frumoase nu sunt doar niste bibelouri pe care le pastrezi in biblioteca si le scoti doar pentru a le mai decora cu cate ceva si a faca parada in fata prietenilor.

This post has been edited by Cindy: Mar 12 2010, 11:11 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 05:29 AM