IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Tu il vrei, el NU te vrea, ...&... "Tu mai vrei, el NU mai vrea"
blu_dea
post Jul 21 2006, 12:15 PM
Post #1

Musafir

Cum vi s-au parut fetelor,cartiile astea?
Eu pe a doua nu am luat-o inca,prima m-a incitat..inainte sa o cumpar:D
Mi s-a parut cam "subtzirica"..e drept,pune degetul pe rana,dar..cam radicala.
voi cu ce parere ati ramas?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Rose
post Mar 12 2010, 11:13 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 184

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce raspunsuri agresive, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... Pentru mine e simplu, Marius. Nu o iubesti! Daca negociezi cu tine si incerci sa te convingi ca o iubesti: ca intr-adevar nu iti place cum arata, dar are succes, ca nu este exact tipul tau de femeie dar va intelegeti bine.. atunci e clar ca nu este pentru tine si tu nu esti pentru ea.
Nu este in interesul ei si nici al tau sa va casatoriti cand ai astfel de ganduri. Ce rost are sa va casatoriti, sa faceti un copil si sa divortati la 40 de ani cand efectiv nu mai suporti nimic din relatia voastra?
Nu spun ca e bine sau e rau, ca e superficial sau nu sa vrei o femeie 90-60-90. Nu stiu daca mereu esti nemultumit de ce ai si vrei altceva. Nu stiu nici cum se poarta prietena ta si cat de mult stie sa creeze atractie.
Poate mai ai nevoie de timp sa te maturizezi inainte de a avea o relatie cu adevarat serioasa. Tu singur poti gasi niste raspunsuri.

Dar sfatul meu e sa renunti la asa-zisa relatie rapid pentru ca .. nu are rost. Nu o sa se schimbe nimic.. si fiecare merita sa isi caute fericirea in alta parte. Ea are inca o iluzie ca tu ai putea fi printul ei, dar nu esti. Tu .. poate nu ai nici macar o iluzie.

Elibereaza-te si ofera-i si ei libertate. Merita sa-si caute o persoana ce o adora, o persoana ce o considera WOW! Chiar daca pe termen scurt o sa fie trist, pe termen lung va faceti amandurora un mare bine!!

Si iarta fetele ce au reactionat dur. Pentru fiecare dintre noi, a existat macar un barbat ce nu ne-a dorit cand noi l-am dorit si a provocat durere. Si eu sunt feminista, dar tocmai pentru ca sunt, stiu ca femeia de langa tine ar fi mai fericita fara tine, pentru ca efectiv nu va potriviti. Se intampla frecvent..

Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 05:29 AM