![]() |
![]() |
allexzutza |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut .sunt noua pe aici si as dori sa intreb si eu ceva....?poate imi dati voi o solutie:nu am un ten ff problematic ..arata chiar bine dar am reusit eu sa il "deranjez"....nu folosesc cosmetice in exces doar demachiant de la nivea ,tonic si fond de ten hidratant.problema sunt punctele negre de pe nas.foloseam pana de curand un tonic de la avon si era bunicel dar m am gandit eu..asaaaa...sa incerc ceva mai bun ... si am luat lotiune de la garnier pure A.o folosesc de o saptamana dar toate punctele negre mi s au infectat...acu' ma uit in oglinda si imi vine sa plang (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) a mai patit cineva asa?e normal sa se intample?sa continui cu garnier sau sa ma multumesc cu avon si scosul din cand in cand al punctelor negre?voi ce spuneti?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 17-March 10 Member No.: 8,202 ![]() |
Am folosit gamra garnier pure A foarte mult timp. La inceput au fost rezultate care m-au satisfacut, dar in ultimul timp cand ma dau cu crema hidratanta de zi imi apar cosuri... asa ca am renuntat la ea. In schimb gelul de curatare care poate fi folosit si ca si masca imi place si mie foarte mult. Il folosesc de 1 an cam asa, e satisfacator.
A si sa imi spun si eu problema acuma... In partea stanga a intre ochii si perciune am o zona de 2.5 cm patrati in care tot imi ies cosuri. Portiunea aia am observat ca tot timpul e mai rosie, si parca deshidratata, sau uneori unsuroara. Am observat ca imi apar in acea zona si fire de par si cam odata cu ele apar si cosurile. Firele le smulg cu penseta, dupa 1-2 zile nu mai am nimic, dar zona tot e mai rosie si deosebita decat restul fetei. Dupa un timp iar imi apar cosuri. Aste[t si eu un sfat. Am postat si la sectiunea cu Retin-A, o folosesc doar ca sa imi renoiesc pielea in zona aia, dar o aplic pe toata fata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:23 AM |
|