![]() |
![]() |
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa ce intelem despre ce e vorba, o rezolvam!
Va e frica? Nu primele si nici ultimele..... Sorin. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am fost muscata o singura data de un ciine. Nici acum, dupa aproape 10 ani nu inteleg ce l-a apucat, nu facusem nici o miscare "amenintatoare" ....
Insa nu mi-a fost frica de catei niciodata si nici nu o sa imi fie. Tot ii iubesc, pe toti. Inclusiv pe cel care m-a "capsat". Insa nu ciinele era de vina ci stapinul idiot. Cum am obiceiul sa vorbesc cu animalutele, nu m-am putut abtine sa fac acelasi lucru si cu repectivul ciine-lup, pe care stapinul il plimba fara botnita. Eu i-am zis "ce catelfrumos esti tu" si el m-a apucat pe mina; pentru ca nu mi-am tras mina, m-am ales numai cu doua "gauri", nu m-a sfisiiat. Catelul ala m-a muscat de mina pe nepusa-masa, dupa care idiotul de stapin, ca nu pot sa ii spun altfel, imi zice: "A, musca pe toata lumea, asa face el!". :-X Dovada ca stapinul era de vina: cind ai un catel agresiv pe care nu ai fost in stare sa il educi , il duci la dresor, nu il lasi sa alerge fara botnita... :-X |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th September 2025 - 02:46 PM |
|