![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce poate fi mai rau pentru orgoliul unui barbat decat sa ii spui direct ca nici sa ti-o traga nu e in stare?
Eu m-am tot gandit la asta si dupa parerea mea exista doar un singur lucru mai rau : sa le spui si prietenilor lui ca nu e in stare sa ti-o traga :D :D :D Voi ce ziceti? Angeldust......just asking :P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Bianka, asa cum am mai spus...Tsunami are si el dreptate. In felul lui.
Dar am zile in care stau si ma gandesc de ce draq analizez totul, de ce pun intotdeauna raul in fatza chiar daca nici macar nu se interevede, de ce am devenit atat de sceptica? Pentru ca m-am ars...m-am ars rau si poate pentru ca nu as mai vrea sa vad NICIODATA expresiile de pe fetzele parintilor mei. :'( Si pentru ca nu as mai suporta un al doilea esec...nu pentru mine ca persoana caci sunt sigura ca as putea trece peste asta dar nu as mai suporta sa o aud niciodata pe mama spunandu-mi "M-ai facut de ras! Esti singura din neamul nostru care-i divortzata! Mai bine nu te mai faceam caci mi-ai adus numai durere in suflet!" :'( :'( :'( Tsumani, shtii cum este sa o auzi pe mama ta spunandu-ti asta? Stii cum e sa vezi si sa simtzi pe pielea ta ca nimic din tot ceea ce ai facut pana acum nu a contat, nu a inclinat balantza in favoarea ta? Atunci am jurat in fatza mea si-a ei ca in momentul in care voi fi fericita de realizarile mele ea nu se va bucura alaturi de mine, pentru ca m-a ranit al draq! :frustraree: Eu de cand am divortat nu am mai avut o relatie serioasa sau de lunga durata. De ce? Poate pentru ca fug de asta...pentru mine nu mai exista dragoste spirituala, sufleteasca...exista doar sex. :( Am devenit suspicioasa...ori de cate ori un barbat se apropie de mine ma gandesc ca vrea ceva...vrea sex si treaba asta ma umple de scarba. Bianka spre deosebire de mine este cu cineva, se iubesc, el mai mult ca sigur vrea sa-shi legalizeze relatia...ei ii este frica dupa ce au convietuit impreuna....ciudat. Nu ar trebui sa te gandesti la ce-i mai rau, trebuie sa mergi inainte, sa-ti invingi temerile. Eu una nu pot deocamdata sa fac asta... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 04:38 PM |
|