![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici eu nu mai am masa in bucatarie, am desfiintat-o si am inlocuit-o cu doua dulapuri cu blat termic; dar nu ii simt lipsa deloc! oalele le tin in debaraua de pe hol, am o "armata" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nici bucatariaa mea nu-i mare, are cam 4,5 pe 3m. Si seamana "infiorator" cu a karinei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Meeel, te rog frumos, nu pricep. Cine a sters primele poze si de unde? Aici nu se vede nici o poza, absolut...
Mda, tu refereai la pozele puse acu citeva saptamini. Pai daca ai pus link catre TOT albumul, era normal sa se vada tot... Vaz eu cum am timp si fac un tutorial de folosit fotogaleata si sa te prind ca nu-l citesti dupa aia! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si repet rugamintea: daca nu lasi pozele, nu le mai pune link si pe forum, ca nu are nici sens si muncim si de pomana dupa aia sa facem curat... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:22 PM |
|