![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Am zambit cand am vazut topicul, ca eu cautam de zor... Multumesc frumos Diana.
O sa incep prin a-mi spune parerile in mod foarte cinstit si direct. Sper sa nu supar pe nimeni. Cand am pasit in mediul virtual, am dat de eLady. Nu stiam ce-i ala un forum, nu stiam unde trebuie sa scriu, dar am retinut din prima fraza care mi-a atras atentia. Era ceva de genul :intra cine vrea, ramane cine poate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eram timida si ma intrebam foarte serios daca pot fi primita printre doamnele de aici. Lumea povestea ce a gatit, unde a calatorit, ce suparari a avut in ziua respectiva, iar eu nu aveam ce spune despre mine. Eram o mamica tanara cu 3 copii si mi se parea ca vin din alta lume. In viata reala eu nu vorbesc despre problemele personale, in virtual ma simteam libera sa o fac. Spun "ma simteam", pentru ca dupa ce am primit o lectie, nu voi mai face acest lucru. In VR(voi pune doar initialele de la viata reala) am doar doua prietene, pe care ma pot baza sa-mi sara in ajutor daca am o problema si eu la randul meu sa le ajut pe ele. Nu ne intalnim la cafelute, dar ma viziteaza cand pot sau le vizitez eu. In MV (mediul virtual) servesc cafeluta dimineata in fata monitorului si vorbesc cu lumea, simt ca nu sunt singura. Am observat ca pe un forum nu-ti poti spune gandurile asa pur si simplu...exista o limita, altfel ti-o iei peste bot imediat, sau lumea stramba din nas virtual (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) pentru ca le strici buna dispozitie (nu vorbesc de eLady, ci in general) Am mai observat ca multora le place sa citeasca cu ce te mai lauzi sau pe unde te plimbi prin lume, ce locuri ai mai vizitat...asta atrage atentia. Eu calatoresc pana la cresa si inapoi, eventual la piata si incep sa ma simt cam stearsa. Ca si in lumea asta toata, esti cel mai ok daca ai bani, daca nu...stai mai la colt, nu te baga in seama cu forta . Aici trebuie sa detaliez -exista doua categorii de oameni : prima e cea care te apreciaza pentru ceea ce esti, te sustine, iti vorbeste, a doua e compusa din oameni cu care nu vei avea avea privilegiul sa vorbesti niciodata si care fac parte din" rasa pura" Tot in mediul virtual am observat ca trebuie sa ai grija cum scrii, cum te exprimi, pentru ca vorbele pot fi rastalmacite si se ajunge la altceva... Nu am nici o prietena adevarata din MV, doar cunostine cu care schimb pareri, idei sau mai vorbesc la telefon foarte rar. Imi este frica sa nu deranjez, sa nu par vre-o psihopata sau mai grav sa se creada ca am alte interese, de aceea nu indraznesc sa sun la cele care mi-au dat numarul de telefon. Mai am cate ceva de zis, dar trebuie sa-mi pun copiii la culcare si continui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:01 AM |
|