![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu nu "calatoresc" nici macar pina la cresa, ca n-am copii. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Calatoriile mele se limiteaza la banci - supermarket - piata -casa - piine- retur si aleatoriu, acesta este invariabil traseul... Si din cind in cind, mai cuprinde si veterinar-farmacie-veterinara - farmacie umana...
In privinta birfelor: prefer sa nu le mai dau apa la moara, ca oricum oameni car e nu pot dormi de grija altora vor exista oriunde si oricind. Chit ca pe mine ma enerveaza la culme genul aceasta de persoane. Cred ca nu au indejunsa viata proprie ori li-i prea saraca daca tin atit de mult sa o "disece" pe-a altora. Iar natia de birfitori-hlizitori e a mai rea din toate... Si da, sint de acord cu tine, Oana: exista o foarte mare tendinta de a rastalmaci vorbele, mai ales cind persoana care le zice le e draga ca sarea-n ochi din varii motive, mai mult sau mai putin intemeiate. Book, nu crezi ca exista asa ceva pina n-o simti pe pielea proprie si mai bine sa nu se intimple asta. Mie mi-o repetat mama de un milion de ori "Nu toata lumea e ca tine." insa eu am refuzat sa o cred. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In viata reala fug de birfitori. Da` fug mincind pamintul, nu asa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O tai scurt "Nu ma intereseaza subiectul" si cu asta basta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da, unii oameni simt o nevoie mult mai acuta decit ceilalti sa faca parada. Inentionat sau nu, nu e ceva rau atita timp cit nu sint si ceilalti "etichetati" dupa ce marci de boarfe cumpara, unde se mai plimba si cu ce masina s-au mai plimbat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ideal ar fi sa ne vedem ca oameni unii pe ceilalti, insa intervin si alti factori in VV fata/ca si in VR: dorinta de aparteneta la grup si dorinta de a fi mai cu mot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Insa am observat ca astfel de oameni se simt marginalizati, marea lor majoritate, si incearca sa atraga atentia/suscite inetersul cu chestii de genul acesta, desi ... unor asemenea fapte va da importanta tot o categorie asemanatoare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:19 AM |
|