![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Continuare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In MV am simtit raceala si caldura din vorbele oamenilor, vorbe de incurajare, dar de la unele persoana am simtit ca vin doar asa de dragu' de a scrie si ele ca si celelalte. Am invatat multe cu ajutorul unui forum. Sa pun un link, un video si multe altele. M-am intalnit cu o singura persoana din MV si mi s-a parut ok, ma viziteaza uneori , iar daca nu mai stie nimic de mine cateva zile, ma suna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu am stiut ca si aici se pot isca conflicte. Am crezut ca nu e nimic de impartit cu nimeni si nici motive de cearta nu sunt. Am aflat insa pe pielea mea cat de dureroase sunt vorbele virtuale, cand sunt spuse in vazul tuturor. E ca si cum te afli in piata din centrul orasului(mai grav, din centrul tarii) si cineva te taraste in noroi, fara nici o dovada la cele spuse, fara macar sa cunoasca viata ta. Ma aflu intr-o situatie dificila pentru mine, pentru ca scriu pe doua forumuri, in care se afla persoane pe care le plac si le respect si care mi-au castigat increderea si respectul. Ma simt aiurea, avand in vedere ceea ce s-a intamplat (mentionez ca nu stiu de cat ca au plecat , de ce nu stiu si nici nu cred ca ma priveste pe mine) si as vrea ca lumea sa nu ma vada ca pe una care nu are stabilitate. Spun asta pentru ca forumul mi se pare ca o casa care apartine unui stapan si pe care trebuie sa-l respecti. Daca scriu intr-o zi pe un forum, parca nu-mi mai vine sa scriu si pe celalat, e ca si cum doua familii sunt certate si eu le vizitez pe amandoua in aceeasi zi. As vrea sa spun totusi ca nu obisnuiesc sa ma bag unde nu-mi fierbe oala, iar daca doua persoane se cearta, eu raman in banca mea, neutra, iar asta o aplic si in viata virtuala si sper ca procedez corect (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Astept sa va citesc si parerile voastre si sper ca nu v-am plictisit. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 02:10 AM |
|