![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
E hai ca m-ati emotionat pana la lacrimi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Oana, tot ce ai scris este corect. Sa nu uitam insa ca nu le putem avea pe toate. Esti inselat, mintit , prostit si in viata reala. Dai in fiecare zi peste persoane care cred ca problemele tale sunt minore si ca tu le exagerezi doar pentru a capata atentie. Dai insa si peste oameni care te inteleg, care vor sa te ajute, care nu considera ca au altceva mai bun de facut decat sa te auda pe tine cum te plangi ba de una ba de alta. Daca ai considerat ca mediul virtual este un loc bun in care poti sa te descarci de povara vietii, inseamna ca te-ai simtit in siguranta acolo. Nu te-ai asteptat sa fii judecata , ci ai asteptat incurajari si vorbe bune, intelegere. Credeai ca ti-ai facut prieteni si ai aflat ca de fapt te-ai inselat. Forumul pe mine m-a ajutat si m-a inteles atunci cand nici nu ma cunostea. Eram speriata, dezamagita, ma simteam singura si coplesita. Aici, pe forum , am invatat sa dau grijile la o parte, am reinvatat sa rad, sa scriu, sa ascult. Nu am mai fost singura. Am inteles ca nu numai eu am probleme si pentru prima data in viata am simtit ca cineva chiar ma intelege. Chiar si asa, nu de putine ori am fost dezamagita si m-am simtit data la o parte. Cum bine ai spus tu Oana, nici viata mea nu e chiar plina da lucruri frumoase. Nu calatoresc, nu-mi cumpar haine, parfumuri sau bijuterii, nu am o casa de vis, nu ma duc la concerte, nu gatesc nustiu ce reteta cu mirodenii pe care nu le cunosc, nu (mai ) am animal de companie, nu (mai) am timp sa citesc sau sa ma uit la filme, nu ma machiez... Mai pe scurt, nimic ce ar parea interesant pentru altii. Din cauza acestui fapt, de foarte multe ori nu am cuvinte, nu pot scrie nimic. Nu am nimic de zis. Nu am nimic de aratat. Nu ma laud cu nimic. Nu vreau sa va spun necazurile mele pentru ca si voi aveti destule si pentru ca simt ca nu trebuie sa le etalez acum. Intr-o zi... Nu am renuntat insa la a frecventa forumul pentru ca a devenit o parte din viata mea. Citesc si admir ce scrieti/arati voi. Cateodata mai spun cateva vorbe, insa lipsite de continut si putine. Depresia asta o voi depasi la un moment dat si atunci sper ca voi scrie iar, ca voi face iar tot felul de retete, ca voi trimite articole, ca voi face multe poze. Pana atunci insa, va citesc cu drag, pentru ca-mi sunteti dragi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:30 AM |
|